Servicii de inspectie

 

Suntem o companie independenta de inspectie, infiintata in anul 1992 ca 'PETCOM INSPECTION S.R.L.' si devenita in 1994, PETCOM INSPECTION INDEPENDENT SURVEYOR, cand in Romania au fost adoptate noile cerinte pentru punerea in aplicare si respectarea standardelor internationale ASTM si ISO pentru cuantificarea produselor lichide. Aplicarea acestora a stabilit un nou tip de cerinte pentru activitatea societatilor de inspectie. PETCOM I.I.S. s-a inregistrat ca firma de inspectie in Romania, de catre cu birouri operative in toate orasele mari din Romania & Rep. Moldova si este in colaborare cu companii similare din toate tarile din Europa si din toate tarile din regiunea Marii Negre.

 


In aceasta era competitiva, toti comerciantii nationali si internationali, producatori, consumatori si organizatiile guvernamentale au nevoie de monitorizare si de incredere in produsele lor in toate etapele sale, de la procesare pana la consum, in timpul depozitarii sau in timpul transportului, in momentul livrarii sau al receptiei, iar noi oferim o cale mai usoara pentru a gestiona in intregime fiecare etapa in parte.

 


PETCOM I.I.S. functioneaza ca o companie independenta si ofera servicii profesionale, impartiale si confidentiale in domeniul inspectiei de marfuri. Nu suntem o parte dintr-un grup mai mare sau organizatie implicata in alte activitati care ar putea fi, eventual, interpretata sa afecteze impartialitatea sau independenta noastra. Toate serviciile noastre sunt extrem de apreciate pentru executarea lor in timp util, fiabilitate si eficienta ridicata. Am castigat o pozitie puternica pe piata ca o organizatie de distins, angajata in oferirea de servicii de calitate pentru clientii nostri. PETCOM I.I.S. urmeaza procedurile stabilite in conformitate cu cerintele ISO 9001:2015. Toate serviciile oferite se efectueaza printr-un mod de control de management al calitatii, fiind un sistem organizat si urmat riguros de intreg colectivul societatii. 

 Serviciile noastre de control sunt intotdeauna adaptate la cerintele clientilor, si poate fi efectuata fie la incarcare sau descarcare, pentru produse vrac, lichide sau bunuri ambalate, de monitorizare, in toate fazele de functionare si actionand in vederea minimalizarii riscurilor. Personalul nostru este profesionist si cu experienta, iar acest lucru ne permite pentru a obtine eficienta maxima si rezultate garantate, care sunt reflectate in rapoartele noastre de control.

 Serviciile noastre includ : verificarea si determinarea calitatii produselor, determinarea cantitatii, supravegherea incarcarii si descarcarii produselor, prelevarea si identificarea probelor, determinarea cantitatii de produs prin citirea pescajului unei ambarcatiuni, verificarea conditiilor unei nave sau a unui container la finalizarea sau inceperea contractului de navlosire sau utilizare, etc.

 

 

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.