Despre noi

Suntem o companie independenta de inspectie, infiintata in anul 1992 ca 'PETCOM INSPECTION S.R.L.' si devenita in 1994, PETCOM INSPECTION INDEPENDENT SURVEYOR, cand in Romania au fost adoptate noile cerinte pentru punerea in aplicare si respectarea standardelor internationale ASTM si ISO pentru cuantificarea produselor lichide. Aplicarea acestora a stabilit un nou tip de cerinte pentru activitatea societatilor de inspectie. PETCOM I.I.S. s-a inregistrat ca firma de inspectie in Romania, de catre cu birouri operative in toate orasele mari din Romania & Rep. Moldova si este in colaborare cu companii similare din toate tarile din Europa si din toate tarile din regiunea Marii Negre.

In aceasta era competitiva, toti comerciantii nationali si internationali, producatori, consumatori si organizatiile guvernamentale au nevoie de monitorizare si de incredere in produsele lor in toate etapele sale, de la procesare pana la consum, in timpul depozitarii sau in timpul transportului, in momentul livrarii sau al receptiei, iar noi oferim o cale mai usoara pentru a gestiona in intregime fiecare etapa in parte.

PETCOM I.I.S. functioneaza ca o companie independenta si ofera servicii profesionale, impartiale si confidentiale in domeniul inspectiei de marfuri. Nu suntem o parte dintr-un grup mai mare sau organizatie implicata in alte activitati care ar putea fi, eventual, interpretata sa afecteze impartialitatea sau independenta noastra. Toate serviciile noastre sunt extrem de apreciate pentru executarea lor in timp util, fiabilitate si eficienta ridicata. Am castigat o pozitie puternica pe piata ca o organizatie de distins, angajata in oferirea de servicii de calitate pentru clientii nostri. PETCOM I.I.S. urmeaza procedurile stabilite in conformitate cu cerintele ISO 9001:2015. Toate serviciile oferite se efectueaza printr-un mod de control de management al calitatii, fiind un sistem organizat si urmat riguros de intreg colectivul societatii. 

Serviciile noastre de control sunt intotdeauna adaptate la cerintele clientilor, si poate fi efectuata fie la incarcare sau descarcare, pentru produse vrac, lichide sau bunuri ambalate, de monitorizare, in toate fazele de functionare si actionand in vederea minimalizarii riscurilor. Personalul nostru este profesionist si cu experienta, iar acest lucru ne permite pentru a obtine eficienta maxima si rezultate garantate, care sunt reflectate in rapoartele noastre de control.

Serviciile noastre includ : verificarea si determinarea calitatii produselor, determinarea cantitatii, supravegherea incarcarii si descarcarii produselor, prelevarea si identificarea probelor, determinarea cantitatii de produs prin citirea pescajului unei ambarcatiuni, verificarea conditiilor unei nave sau a unui container la finalizarea sau inceperea contractului de navlosire sau utilizare, etc.

ACOPERIRE GEOGRAFICA

Experienta acumulata a permis PETCOM I.I.S. sa se dezvolte rapid, de la o echipa locala de inspectori, localizata in principal in Constanta, in echipa de astazi formata din mai mult de 100 de inspectori aflati in puncte de lucru care se gasesc in toate orasele industriale ale Romaniei, si care le garanteaza clientilor nostri cele mai bune solutii profesionale si eficiente.

Noi folosim echipe de inspectori specialisti, care sunt instruiti sa lucreze cu echipamentul tehnic necesar in:

  • porturile maritime romanesti de la Marea Neagra: Constanta, Agigea, Mangalia, Midia-Navodari;
  • toate porturile fluviale romanesti de pe Dunare: Orsova, Turnu Severin, Turnu Magurele, Zimnicea, Giurgiu, Cernavoda, Braila, Galati, Tulcea.
  • alte orase industriale din Romania: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Craiova, Timisoara, Arad, Oradea, Cluj-Napoca, Satu-Mare, Tirgu-Mures, Sibiu, Brasov, Onesti, Suceava, Iasi.

Sediul social al companiei este in Constanta.

ACOPERIRE GEOGRAFICA
Misiunea Noastra

 

Misiunea noastra este de a fi furnizorul de servicii preferat de clientii nostri existenti si potentiali. Vom realiza acest lucru prin furnizarea continua a serviciilor noastre pentru fiecare client. 

 

Misiunea noastra este de a fi un angajator dorit si respectat de catre toti angajatii nostri,si de a face fiecare angajat sa simta ca face parte dintr-o misiune de a-si imbunatati atat conditia sociala cat si a societatii in ansamblu. Vom realiza aceasta misiune prin a avea grija de toate nevoile angajatilor nostri asigurand evolutia lor in plan profesional si social.

Viziunea noastra

Viziunea noastra este de a oferi intotdeauna cele mai bune servicii clientilor nostrii si de a fi cei mai buni si cu cei mai pregatiti specialisti in domeniu.

 

Competentele noastre de baza sunt permanent reinnoite si up-gradate, in scopul de a realiza Viziunea noastra. Rezultatele noastre de pana acum, ne arata o crestere rapida si organizata, dar in acelasi timp este o declaratie clara ca suntem pe drumul cel bun pentru a indeplinii aceasta viziune.

Valorile noastre

Respectul pentru clientii nostri si cerintelor lor
Responsabilitate in ceea ce facem
Competentele profesionale ale echipei noastre

PRINCIPIILE NOASTRE

Ofera servicii de inalta calitate profesionala
Informare si raportare in timp util
Dezvoltarea continua a sistemului de munca si de formare profesionala

ECHIPA NOASTRA

"Sa formezi o echipa este doar inceputul, sa ramai impreuna este progresul, sa lucrezi impreuna este succesul."

- Henry David Thoreau

Suntem echipa care uneste profesionisti si experti cu o mare experienta si cunostinte extinse in domeniul de inspectie. Stimulam dezvoltarea si perfectionarea continua a personalului nostru pentru a forma colective profesionale. Fiecare membru al echipei noastre este o personalitate care aduce companiei noastre un plus de profesionalism si ajuta la crearea unei organizari eficiente si productive.2

Compania noastra este formata din profesionisti cu inalta calificare, care va oferi un raspuns onest si de incredere la necesitatile afacerii dumneavoastra. Angajatii nostri sunt personal tehnic calificat si profesionist, inclusiv chimisti, ingineri din diferite discipline, capitani si ofiteri marinari, tehnicieni si personal administrativ care au fost selectati pentru a satisface in totalitate nevoile clientului. PETCOM I.I.S. a efectuat inspectii pentru companii internationale, linii de transport maritim, agentii maritime, Cluburi P & I, banci si companii de asigurare nationale si internationale, societati petroliere, chimice, agricole nationale si internationale.

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.