Cargo survey

PETCOM I.I.S. ofera diverse servicii de supraveghere si verificare a marfurilor in timpul transportului sau in timpul operatiunilor de incarcare / descarcare sau depozitare. Va ajutam sa va asigurati ca produsele indeplinesc conditiile legale sau contractuale, ca sunt in conformitate cu specificatiile tehnice si de asemenea, in cazul in care produsele nu indeplinesc in totalitate aceste conditii, vom identifica orice neconformitate cu privire la conditiile produsului existente in momentul verificarilor.

PETCOM I.I.S. va ajuta la minimizarea neconformitatilor, reducerea reclamatiilor si intarzierea livrarilor. Serviciile noastre independente de inspectie va vor ajuta sa gestionati corect si favorabil riscul afacerilor dumneavoastra, si va garanteaza ca produsele sunt conform specificatiei de calitate si livrate la destinatia lor finala conform instructiunilor.

PETCOM I.I.S. ofera o gama larga de servicii de inspectie sustinute de catre inspectori cu inalta calificare profesionala pentru urmatoarele categorii de produse (pentru detalii, mergeti cu cursorul peste denumiri):

Produse petroliere, petrochimice si chimice
Gaze Lichefiate
Carbune si minereuri
Produse metalice si fier
Ingrasaminte chimice
Produse agricole si alimentare
Alte Produse

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.