colateral management agreement

SERVICII DE INSPECTIE PENTRU GESTIONAREA GARANTIILOR SI MINIMIZAREA FACTORILOR DE RISC

Collateral Management Agreement (CMA) este un acord de gestionare a garantiilor, incheiat intre o companie finantatoare (Banca, vanzator) si beneficiarul creditarii (proprietar, cumparator) care desemneaza PETCOM I.I.S. sau o companie independenta in vederea gestionarii garantiilor si minimizarea factorilor de risc pentru finantarea achizitionarii unor produse, care devin garantie in contractul de finantare sau pentru achizitionarea unor materii prime necesare pentru producerea unor produse finite care devin garantie in contractul de finantare. Aceasta practica ofera o mai mare flexibilitate si este o solutie pentru comercianti in derularea importurilor si exporturilor de produse petroliere, minereuri, produse agricole, etc.

Serviciile de gestionare a garantiilor constau in verificari cantitative si calitative a produselor, de la primirea acestora in depozit, si mentinerea controlului asupra lor pana in momentul in care PETCOM I.I.S. este instructionat de catre parti pentru a elibera partial sau in totalitate cantitatea de marfa existenta sub garantia finantarii, in conformitate cu termenii contractului de finantare.

Monitorizarea produselor
Monitorizarea stocurilor
Retinerea si eliberarea produselor
Inspectii in portul de incarcare
Inspectii in portul de descarcare

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.