PRE SHIPMENT SURVEY

PETCOM I.I.S. ofera clientilor servicii de control inainte de expediere in baza carora vor cunoaste in detaliu situatia in care se afla marfa contractata. Aceste servicii sunt, in general, realizate la sediul producatorului sau in depozitele in care se afla marfa contractata, pe esantioane selectate in conformitate cu procedurile definite de prelevare a probelor. 

Criteriile de inspectie privind calitatea, cantitatea, marcarea si ambalarea sunt bazate pe specificatiile clientului si probele de referinta, asa cum este prevazut. La finalizarea inspectiei un raport de inspectie detaliat este trimis la client. Controlul inainte de expediere este o modalitate de a fi sigur ca veti obtine ceea ce asteptati de la furnizor. Controlul inainte de expediere inseamna o verificare asupra a ceea ce urmeaza a fi incarcat, a calitatii dar si a cantitatii, a modului cum a fost ambalat dar si cum este depozitat. Inspectia inainte de expediere furnizeaza informatii reale clientilor astfel incat sa aiba propria evaluare si sa ia masurile de precautie necesare pentru evitarea unui risc mai mare.

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.