marine survey

Atunci cand se efectueaza o tranzactie comerciala de vanzare sau cumparare, ca proprietar de marfa (importator, exportator sau producator) sau proprietar de nava, ca finantator sau asigurator, sau transportator de marfa, pentru a minimiza riscurile si pentru a cunoaste in detaliu fiecare operatiune care se desfasoara pe parcursul tranzactiei este necesara angajarea unor servicii de inspectie competente si profesionale care sa protejeze interesul dumneavoastra.

Pentru a va asigura ca nava este utilizata si intretinuta corespunzator sau ca marfa incarcata este transportata pana la destinatie in cele mai bune conditii, fara a fi depreciata calitativ sau cantitativ, PETCOM I.I.S. ofera o gama completa de solutii si servicii de inspectie pentru nave maritime si fluviale, pentru proprietarii de nave, Cluburi P & I, firme de navlosire si comercianti de marfuri. Aceste servicii includ, dar nu sunt limitate la:

On / Off Hire and Condition Survey
Condition Survey
Bunker Survey
Pre Shipment Survey
Loading / Discharging supervision
Tank / Hold cleanliness inspection
Suitability Inspection
Quality & Quantity Inspection
Draft Survey
Ullage Survey
Cargo Damage Survey

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.